Ön szerint az új kormány javítani fog az ország helyzetén?
25%
75%
1163 szavazat
139
vendég
nekem csak egyetlen kérdésem volna: miért van titkosítva 90 évre a taxisblokád teljes anyaga még mindig? és ak...
tovább
ralf
Meggyőződésem, hogy képes lenne rá, megvannak a megfelelő embereik, de úgy fest, inkább szimbolikus politizálá...
tovább
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
ma kedves jobbos szavazók avagy ahogy schmidt pali mondaná azemberek!
ezt akartátok ????

eddig azt hallottuk mekkora tolvaj banda a baloldal libás bajnai stb!
hát a fiuk meg nem kispályáznak uszkve 2800-3000 milliárdot nyúlnek le első körben úgy hogy az még "törvényes " is lesz, és jogorvoslatra semilyen mód nincs- kedves polgár kuss a neved !
az se zavarjon senkit hogy ezt az összeget elvileg kb 10-15 év múlve kéne majd kifizetni - igaz a hozamokkal együtt, azoknak akik befizették eddig nyugdíj gyanánt, azaz ez lenne az ő nyugdíjuk egy része, de ezt most a fidesz elkölti, hogy honnan fogja majd épp akkor aktuális kormány ezt az összeget előteremteni ??? senki nem firtatja a fidesz meg pláne nem, lévén hol van az még!!! lehet addigra nem is ők lesznek hatalmon, és akkor mejd lehet elenzékből megint tolvaj bandázni ahogy ezt ellenzében mindig is tették és ki a szar fog addigar emllékezni hogy valójában kik is lopták el ezt a pénzt !!! ????


a második nagy dobásuk a munkáltatók által fizetett 24%-os nyugdíj járulék lenyúlása , úgy hogy azt átnevezik járulékból adó lesz, és innentől kezdve nem a nyugdíj alapba megy és miután adó a neve így abból nem kell visszafizetni a polgárnak semmit, lévén nem keletkezik belőle jogalap !
ugyanis a járulék után jogalapaod van rá hogy az álatlad befizetett járulékból neked visszajár, de az általad befizetett adóból már nincs jogalapod visszkövetelni b ármennyit is!!

ennyi volt ! ugyanis ha sikerül most a kedves vezérnek megszavaztatnia és elfogadtatnia a parlamentben hogya munkáltatói nyugdjíráulékot átnevezzék adóvá, onnantól abból nem kötelező a nyugdjakat kifizetni - így szól a törvény!
azaz a munkáltató által eddig a dolgozók bérének 24% -at nyugdíj járulék ként befizetett összeget a törvény szerint a nyugdíj alapba kelett rakni és azt másr nem lehetett felhasználni csak nyugdíj kifizetésekre!!! ezt most az új törvényjavaslattal átnevezik majd adónak és miután az adókat nem lehet pántlikázni - azaz előre megmondani mir kell elköltenie az államnak inenntől azt tesz vele amit akar!

szal kedves azemberek
én speciel nyitok egy bankszámlát 300 km el arréb és inentől minden megtatakírtásomat oda fogom betenni és a jelige az lesz hogy :

"Don't Cry For Me Argentina" - már ha valaki érti mire gondolok !
0 szavazat
ja és hozzáteném, hogy az osztrák bankszámla valszeg nem csak nekem jutott eszembe, lévén mindenki aki értelmes és gondolkodik arra a következtetésre jutott, hogy innetől a fidesz bármit megtehet, azaz elvileg a bankban lévő magán pénzeket is zárolhatja ha úgy hozza az élet, hogy arra is szükségük lenne a nagyívű terveik megvalósításhoz, így jobb félni mint megijedni- csakhogy ez egy komoly problémát vet fel, ha nagyon sokan elkezdenek félni és nagyon sokan viszik ela pénzüket ausztriába svájcba akárhová, akár a bankrendszer is bedőlhet és az igen nagy baj lenne, mert összeomlana a bankrendszer, de hál istennek a vakhitüek, annyira bíznak a nagy vezérükben , hogy ez fel sem merül bennük és el sem hinnék, ahogy a mostani nyugdíj pénzek lenyúlását sem hiszik el !!
0 szavazat
Hát, igen. A kormány az ország helyzetét a lehető legnagyobb bizonytalanságba taszította.
És az már csak hab a tortán, hogy az állami nyugdíjnak nevezett izé alapba aki visszatér, azt is jól megadózatják:
http://index.hu/belfold/2010/11/27/adozniuk_kell_az_atlepoknek_a_magan-nyugdijpenztari_realhozam_utan/
0 szavazat
vendég: Xmen 2010.11.29. 18:52
Én ami itt folyik ebben az országban az kész káósz!
Egyrészt lenyulják a 2800 miliárdot mind megy az államiba
majd aki átlép azt még plussz 16% adóval terheli akkor őneki hogy lesz több nyugdíjja az államnál ha eleve 84%-kal indul!
Ezt a pénz ha hiány csökkentésére fordítják plussz folyó költségvetési kiadásra ,akkor el fog tünni a rendszerből!
Egyébként csókoltatom a kormányt ,mert miért kellett 16% adó azért hogy a saját pénzéhes megélhetési politikusokat illetve a mulimillárdos emberek seggét kitömjék !!!!!!!!

Most meg amikor már nem vagyunk egyensúlyban baj van akkor kotorásznak a magánemberek spórót pénzén!

Nem csoda ha a MNB 5.5%kamatot emelt ugyanis nem kellenek a magyar részvények!!!!!!!!!!
Ilyenkor megy a hülyeségkampány azt hogy a magánnyugdíjpénztári hozam mennyi jó-e csak kb 15-25 év múltán lehet jobban megbecsülni!!

Csak jelzem már most sem számolnak inflációt amikor valaki elmegy nyugdíjba ,mert állambácsinak sokba kerülne!
Nézzétek meg az Ír megszorító csomagot ott kit terhelnek!
0 szavazat
vendég: síppal, dobbal 2010.12.08. 14:56
Kérem a kapitalista gazdasági rendszer és annak is az utóbbi több mint húsz éve regnáló formája van válságban. Annak következtében, hogy a profitmaxilizálás érdekében létrehozták a másodlagos virtuális jelzálogrészvénypiacot, amelyik már a többszörös áttétel miatt teljesen elszakadt a reálszférától. Tulajdonképpen bekövetkezett az ami a pilótajátékoknál mindíg bekővetkezik az összeomlás. Magyarországon mindegy melyik kormány van hatalmon semmit nem tud tenni, illetve azt tudja még tenni amit a mostani kormány elkezdett a rossz helyzeten, tovább rontani.
2 szavazat
ma reggel míg a család aludt ezt olvastam az origon !!!

"Orbán Viktor szerint miközben Európa komoly bajban van, Magyarország azon kevés európai országok közé tartozik, amelyiknek most még komoly esélye van arra, hogy a világ feltörekvő, Európán kívüli országaival versenyképes legyen termelésben, termelőkapacitásban és termelési minőségben. "Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudjuk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam" - mondta."

kiemelném az utolsó ondatot :
"Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudjuk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit elindítottam"

hát igen - merjünk nagyot álmodni - de azért nem lenne baj ha OV megnézetné magát egy orvossal - mert lássuk be Kinával versenyre kelni nos eléggé bornírt dolog ismerve a Kínai potenciált és a magyart - bár az is igaz, hogy a Kínai diktatórikus félig kommunista-félig kapitalista rendszerhez azért ha másban nem a diktatórikus kommunizmushoz már közeledik az OV kormány - már csak a népassg (olcsó munkaerő /földterület (iparok betelepülése) hiányzik , ja és ne feledjük a Kínai vagyon tartalék is, de majd OV rekvirál még és az is meglesz!

méghogy Kínával is versenyre kelhetünk
muuuhhhhaaaaaaaaaaaaa !!!!
1 szavazat
na inkább kívánok mindenkinek boldog és békés karácsonyt!
0 szavazat
vendég: vendég 2010.12.31. 00:03
Nincs értelme regisztrálni, hisz ez az oldal már rég döglött, de a médiatörvényről szóló íráshoz azért hozzászólnék!
Eddig -tudva, hogy melyik oldalhoz tartozó médiát olvastam, néztem- valahol félúton megtalálhattam az igazságot!
Ezzel a törvénnyel ennek vége, beindulhat a teljes agymosás! Már most működik a Fidesz régóta begyakorolt technikája, a nyugger elhiszi, hogy az aktívak az ő nyugdíját tőzsdézik el, az emberek, hogy a bankokra, multikra kivetett extra adókat nem ők fizetik, hogy az egykulcsos adórendszer és a családi adózás mindenkinek jó, hogy a médiatörvény elleni nemzetközi tiltakozás az MSZP műve stb. stb. Elhiszik, mert hinni akarják, hogy jól választottak! És mire rájönnek, hogy tavasszal nem lehetett jól választani, csak egyféle magyarázatot kaphatnak arra, miért mélyül a nyomoruk! Nem gondoltam volna, hogy a XXl. századi Magyarországnak újra szüksége lesz a Szabad Európa rádióra, hogy tudjon arról, mi történik szűkebb és tágabb környezetében!
Mielőtt rám irányulna a Fidesz legócskább fegyvere, nem voltam-vagyok-leszek egyetlen párt szimpatizánsa sem, csak élhető életet szeretnék végre, nem újabb hazugságokat. De itt csak annyi változott, hogy másképp hívják a vámpír élősködőket, akik sokkal rámenősebbek, önfejűbbek, önzőbbek, mint az előzőek voltak
8 szavazat
vendég: Ajánló 2011.01.06. 07:46
Amikor Bajnai mondta hogy "fájno fog" akkor nevettünk és közben a sajátt klikkje is kicsinálta nehogymá rosszabb legyen nekik.
Amikor valaki akár FIDESZ vagy bárki ezt megtesz akkor most lehet nyavajogni. A jelenlegi helyzet háttéregyezségei évekkel előbb megszülettek. Az MSZP megynyitotta a Magyar ingatlan eladási lehetőségét. Az SZDSZ becsapta a bankokat az ingatlanpiac valótlan értékével. A FIDESZ pedig végül elhajtja a bankokat a pitlákba. Ez egy pártakciónál azért szervezettebb mutyizás nem? Az integrált hatalmat azért kapták hogy tegyék a dolgukat amit megmondtak neki. Az MSZP mit tenne? ... ujabb IMF hitelből élnénk aztán utánam a vízözön. Uraim ITT A VÍZÖZÖN! Lehet siratni a demokráciát!
3 szavazat
vendég: Zeusz 2011.01.08. 21:26
Te jó ég! Olvasva a "nyugdíjas" július havi beírását.... Számomra ő testesíti meg a" Szentháromságot".:) Kár, hogy nem vallásos (vagy lehet a pénz az Istene.:) Mert az kész csoda, hogy valaki egyszerre ennyire Sötét, Buta, ésTudatlan.:) Jaj Öreg! Rajtad röhögött pénteken az egész cég nálunk.:) Írtam volna hamarabb, de volt más dolgom.
1 szavazat
vendég: sankó 2011.01.08. 22:33
Mindig is a jobb oldali elvekkel értettem egyet,és ez ezután sem lesz másképp.Meghallgatom,és elfogadom mások véleményét,de úgy érzem a rendszerváltás után ennyi idővel is még mindig (főleg az idősebb korosztály)a múlt befolyásoltsága alatt van.Ezért kérdem mindig:miért nem lehet elhinni, hogy jót akarunk,és jó irányba megyünk,és miért kell dolgokat félremagyarázni?Néha azt érzem, ez már csak kényszerű akadékoskodás a részükről.
1 szavazat
vendég: lalosz 2011.01.09. 05:54
egyetértek.
0 szavazat
A múlt befolyása...
Melyiké?
A kritikákra ennyi válasz szánalmas.
Miért nem lehet elhinni, hogy jogosak a kritikák?
Bólogatni a nagyvezír elképzeléséhez nagyon veszélyes, mert ember nem tévedhetetlen.
A jó szándékú, ámde rossz sebész csinálja a legtöbb és legnagyobb bajt...
0 szavazat
vendég: tgh n 2011.01.12. 08:10
http://www.privatbankar.hu/cikk/vallalatok/uj_szechenyi_terv_2000_milliard_a_tet_40755

Jah csak az itt baj hogy ti se vagytok különbek mint a maszop volt egyik kutya a másik eb lenyúljátok az emberek nyugdíj megtakarításait azt elosztogatjátok erre azt lehet büszkének lenni ám.
0 szavazat
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Hozzászólás Vendégként - vagy:  Bejelentkezés   Regisztráció

Vendég név:

Hozzászólás szövege:


Vélemény típusa: