Ön szerint az új kormány javítani fog az ország helyzetén?
25%
75%
1163 szavazat
139
vendég
nekem csak egyetlen kérdésem volna: miért van titkosítva 90 évre a taxisblokád teljes anyaga még mindig? és ak...
tovább
ralf
Meggyőződésem, hogy képes lenne rá, megvannak a megfelelő embereik, de úgy fest, inkább szimbolikus politizálá...
tovább
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Meggyőződésem, hogy képes lenne rá, megvannak a megfelelő embereik, de úgy fest, inkább szimbolikus politizálással és szlogenekkel operálnak. Az eddigi működésük alapján egyelőre semmi nem utal arra, hogy bármi értelmesbe belefognának.
51 szavazat
vendég: Vendég 2010.07.13. 07:00
Igen, hiszen a világ magyarságát kívánják összefogni, pár régebben is inkább történelem ismétlés volt a Fidesz specialitása. Szembe fog állni a környező országokkal, sokan elítélik majd politizálásásukat, forradalmat hozott létre Orbán a pusztában.
11 szavazat
vendég: Hatai Mária 2010.07.13. 08:17
Annyira erőltetik a "világ magyarságát" össszehozni, mint a Rákosi-Kádár kotmány idején a nagy Szovjetúnió barátságát. Mi soha nem a ló hátán ülünk, hanem valamelyik oldalán.
22 szavazat
Számomra az a meglepő, hogy miután egy felelőtlen döntéssel új erőt adtak a szlovákiai szélsőségeseknek, kizárólagos kapcsolatot tartottak fenn azzal a párttal, amelyik évek óta veszít a helyi magyarok szemében a népszerűségéből, miközben nem vesz tudomást arról a pártról, amelyik viszont népszerűsödik, mégis még mindig vannak, akik elhiszik, hogy a nemzet érdekét nézik. Valamit nagyon ügyesen csinálnak, az nem vitás, de annak semmi köze a gazdaság rendbetételéhez, a vállalkozások élénkítéséhez és a munkanélküliség csökkentéséhez. De ha ez hozza nekik a népszerűséget, igazuk van.
13 szavazat
Sajnos egyet tudok érteni ralffal, és HM hozzászólóval is. Hatékonyak tudnának lenni, de inkább a szlogenek, és ideológiák hajkurászásával foglalkoznak. Ahogy ezt már történelmünk során láttuk, ez nagyon veszélyes!
19 szavazat
Saját körben mindenkit jó fizető munkához juttatnak, a többi állampolgár meg csináljon amit akar, vagyis nem törödnek velünk. A szöveg nagy, a tett meg semmi. Tudtuk,hogy velünk elbántak a rendszer váltás során,aki a tűznél volt megszerzett mindent a többi meg nyomorog és ez most jött ki, mikor már az emberek tartaléka elfogyott. A Magyar saját nemzetét teszi tönkre az egymással való tisztességtelen viselkedéssel. A gondolkodásunk nem változik akkor saját vesztünk be rohanunk.
17 szavazat
vendég: tragale 2010.07.13. 10:17
Egyelőre még nem lehet biztosra mondani. Az tuti, hogy volt sok populista, sok (kis túlzással) diktatórikus, erősen vitatható lépés. De a 29 pont azért nem olyan rossz, tény és való, hogy abszolút jobboldali gazdaságilag, ami ellentétes a Fidesz eddigi retorikájával, és a volt szlovák Dzurinda kormány nyomdokaiba kíván lépni, legalábbis eléggé úgy tűnik. Kérdés az, hogy meddig fogják ezt elvinni, mert a 29 pont alapozásnak jó, de rengeteg struktúrális reformra van még szükség pl. egészségügyben, nyugdíjrendszerben, stb. Egyelőre azt kell mondanom, hogy egy jobboldali párthoz képest elfogadhatóan kezdték (eltekintve a saját maguk bebetonozásától a különböző intézményekbe, és egyéb antidemokratikus lépésektől), de ez még nem garancia arra, hogy a folytatás is jó lesz. Ezért a véleményem egyelőre semleges, de muszáj volt valamit választani. :P
3 szavazat
vendég: pógár 2010.07.13. 10:26
Ezek fidesz fiúk a gátlástalan hazudozáson, a gyűlöletkeltésen és a romboláson kívül nem sok mindenhez értenek, ettől meg biztos nem fog javulni az ország helyzete. Ha jól látom, eddigi produktumuk egy elszálló költségvetési hiány, egy 350Ft-os benzin és egy történelmi csúcsokat döntögető svájci frank. Ja, meg hogy a világsajtó hetekig azon csámcsog, hogy mekkora dilettánsok/kontárok kezébe került Magyarország.
42 szavazat
vendég: csiga 2010.07.13. 11:03
nekem csak egyetlen kérdésem volna: miért van titkosítva 90 évre a taxisblokád teljes anyaga még mindig? és akkor rögvest még egy, miért van titkosítva a combino vásárlás 50 évre? és egyáltalán miért van titkosítva olyasmi, aminek nyilvánossága nem veszélyeztetheti az ország biztonságát?
24 szavazat
tragale! Egyetértek veled. Bár a Dzurinda-kormánytól tanulnának. Csak a népszerűségük ugyanúgy rámenne, és ha a Fidesz nem lesz populista (képes erre?), akkor majd az MSZP és a Jobbik lesz. A 29 pont jó, csak kétségeim vannak, mennyire van kidolgozva. És a gazdasági vezetésben Matolcsy neve nem sok jóval biztat (szemben Járayval vagy Varga Mihállyal).
Az én nemleges véleményem az eddigi tapasztalatokon alapul, de amint a kormány elkezd kormányozni (milyen sürgős is volt ez a búcsúzó MSZP idején!), még változhat.

csiga! Ha megtudod a választ, azonnal értesíts. :-) A titkosítás témája az alapvető olyan ügy, amely bebizonyítja, hogy létezhet egyetértés az oldalak között.
4 szavazat
Őszintén nem az MSZP okozta a válságot
és amíg vége nem lessz az Orbán kormány sem tud tenni sokat
csak éppen az a baj hogy az elkövetkezendő évek alatt ez lessz
és pont az Orbán kormány ideje alatt fog megoldódni a nehéz pénzügy helyet és ezt maguknak könyvelik el.
6 szavazat
vendég: vendég 2010.07.13. 15:26
Vigyázz mit írsz! Nem tudjuk, kik voltak régen a "Wita csapata", és kik most. De a hónapok óta tartó mozdulatlanság őrségváltást sejtet.

Én már most látom a ködbe veszni azt a parányi kis demokratikus szólásszabadságot is, ami eddig meg volt.
Az ország helyzete már most romlik a nemzetközi vélekedésben, a lakosságé pedig ellehetetlenül. Nincs olyan társadalmi réteg, aki az életminősége javulására számíthatna. Akik a válság okozta gondjaiktól netán megszabadulhatnak, azok azok az EGYÉNEK, akik közel vannak a jelenlegi politikai hatalomhoz. Szólamok vannak, de az a kevés, amit eddig tettek, nincs összhangban a nagy szavakkal. Ott folytatják, ahol nyolc éve abbahagyták, pedig akkor se kértünk belőle. Semmit se tanultak!!!!
18 szavazat
vendég: anarchia 2010.07.13. 16:25
Nem . Nem fog javítani. Nyomát sem látom az anarchia megszüntetésének. Sőt, mi több , egyre több lánctartozást generáló, nem fizető cégről kerül nyilvánosságra fidesz közeli mivoltja. Jó buli volt mszp kormány alatt kormányt lejáratni nemfizetéssel, csakhogy most ugyanevvel saját vezetőiket is buktatják a fidesz közeli csalók. Akarattal nem írtam vállalkozásokat, a becsületeseket nem szeretném vádolni.
11 szavazat
vendég: Nyugdíjas 2010.07.13. 19:14
A FIDESZ törvénytelen párt. Az egyház hozta létre, hogy világi hatalmát tovább gyakorolja. Keresztény hitre oktatják kötelezően gyerekeinket, és erre az államtól kikövetelik az adófizetők pénzét. Így az állam az egyháztól nincs elválassza, hanem azt finanszírozza. Hithű, az egyháznak adózó embereket képez a nem hívő adófizetők pénzén. Az egyházi iskolákat finanszírozza az egyház!!! A FIDESZ név nem a fiatal demokraták szövetsége kifejezésből jött létre, hanem szt. Fides a névadó. Az egyház kétezer éve lop, csal, rabol, gyilkol, intrikál, a nem létező isten nevében. Most, a XXI. században be kellene tiltani az egyházakat, mert csak szédítik az embereket.
19 szavazat
vendég: Humperdick 2010.07.14. 08:55
A szimbolista politizálás önmagában nem bűn. Tök jól ellennék egy olyan országban, ahol meg tudok élni a keresetemből (lakáshitelestül, külföldi nyaralásostul stb.), de közben a közszolgálatin egész nap menne a vallási félóra. (Na bumm, elkapcsolnék máshova...) De az, hogy egyelőre csak azt bizonyították, hogy fogalmuk sincs, mit akarnak csinálni, de vegyünk el pénzt a közszolgáktól, bankoktól, pártoktól, hogy csökkenthessük a jómódúak adóját, világossá teszi, hogy használni nem tudnak. Ahhoz túlságosan körbeszarták magukat az elmúlt 8 év mindent tagadásával, hogy akármerre is mozdulni tudjanak most. Mondanám, hogy leszarom, az ő bajuk, csak az a baj, hogy valamennyien szívni fogunk az idiotizmusuk miatt.
16 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Hozzászólás Vendégként - vagy:  Bejelentkezés   Regisztráció

Vendég név:

Hozzászólás szövege:


Vélemény típusa: