Én sztorim
Érdekes történet Na ezt hallgassátok meg!

Az utolsó nyári nap

puszedli81

A nyár végéhez közeledve, gondoltam az utolsó napsütést kiélvezve a reggelimet a szabadan töltöm el. Megterítettem, és mielött neki kezdtem volna, hátradőltem a székben, és hagytam hagy melegítsenek fel a napsugarak...Már épp nekikezdetm volna mikor a hátam mögött lakó kedves szomszédom elindult a pottyantosba, és hát gondolom klausztrofóbiás lehet, mert az ajtót nyitva hagyta és hangos nyögések közepette elkezdett szarni!Erre a másik szomszéd elkezdete kihordani a hugyos vizet és zitty-zutty, a kertbe zudította, és így a földböl lassan de biztosan erös párával elkezdett felém szállni az állott húgy-és-szar szag! Nesze neked! Behunytam a szemem és már magam elött is láttam ahogy Kula bácsi kimászik a földből, és annyit mond: Jóétvágyat Kedves!

Köszönöm és ezzel beisfejeztem a reggelimet, a nyarat és minden egyebet! Turbó diéta! "A gyors fogyás érdekében, kérem töltsön egy hetet itt a kertemben...Salgótarjánban!"

Szóval ez van!Retek, mocsok, szar, szemét, ótvar, sár, rablás,fertő! Undorító!

Kint kell lenned egész nap az udvaron, ha azt akarod, hogy ne lopjanak el töled semmit...Ha viszont nem akarsz megfulladni akkor bezárkózol! A választás a Tiéd! Nincs menekvés!

4.38 
/ 40 szavazat - [0 hozzászólás]
 A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!     Regisztráció